Frigider Side by side Beko GNO4331XPN Review si Pareri pertinente

0
(0)

Beko GNO4331XPN este un side by side destul de spatios si bine organizat, potrivit pentru o familie cu copil. Design-ul elegant il face usor de integrat in orice decor, insa despre toate aceste detalii vom discuta imediat.

9.3 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Beko GNO4331XPN

Citeste si alte pareri!

Frigider side by side Beko GNO4331XPN cu NeoFrost Dual Cooling si sistem No Frost. Un model prevazut cu o gama variata de functii moderne pentru mentinerea in conditii optime a unei cantitati generoase de alimente.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Racire rapida/Congelare rapida
  • Vacation Mode
  • Sistem No frost
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Beko GNO4331XPN ofera o capacitate totala de 442 litri distribuita intre zona frigiderului 291 litri si zona congelatorului 151 litri. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice, clasa E.

Acesta are la baza tehnologia Neo Frost dual cooling care asigura conditii superioare de conservare a alimentelor. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele doua compartimente. Astfel, previne amestecarea mirosurilor si distribuie uniform umiditatea in interior. Sistemul de racire No Frost va mentien temperatura la un nivel optim, in permanenta, impiedicand formarea ghetii pe suprafata alimentelor.

Functia de racire rapida face ca alimentele sa fie racite rapid, dupa ce au fost achizitionate. Functia de congelare rapida permite inghetarea rapida a acestora.

Vacation mode va ajuta sa economisiti energie, atunci cand sunteti plecati un timp mai mare de acasa. Alimentele raman proaspete cu un consum energetic redus. Asigurati-va, insa, ca nu va umbla nimeni la frigider in tot acest timp.

Zona frigiderului este organizata cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata, foarte rezistenta, putand sustine si articole voluminoase. In partea de jos, beneficiaza de ladite pentru legume. Usa este prevazuta si ea cu trei rafturi pentru borcane, sticle, doze, oua etc.

Zona congelatorului include trei rafturi din sticla securizata si doua compartimente inchise unde puteti depozita alimentele cu mirosuri si arome mai puternice. Si usa acestuia include trei compartimente pentru a depozita pachete mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 10 kg.

Autonomia aparatului frigorific este de 10 ore. Acest lucru inseamna ca in cazul unei pene de curent, in tot acest interval de timp, alimentele vor ramane in siguranta.

Dimensiunile acestuia sunt de 90 cm latime, 59 cm adancime si 177 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre side by side Beko GNO4331XPN

Side by side-ul Beko GNO4331XPN este un aparat destul de spatios si bine organiza care reuseste sa raceasca si sa pastreze foarte bine mancarea. Cumparatorii s-au aratat multumiti de modul in care acesta isi face treaba, iar pentru ei a fost o alegere potrivita. In plus, arata bine si este usor de setat prin intermediul panoului de control. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu