Combina frigorifica Beko B5RCNA365HXB Review si Pareri utile

0
(0)

Beko B5RCNA365HXB este o combina frigorifica bine organizata prevazuta cu functii moderne pentru a asigura cele mai bune conditii alimentelor voastre. Daca este cea mai buna alegere si pentru voi, ramane sa descoperiti imediat, in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

9.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Beko B5RCNA365HXB

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Beko B5RCNA365HXB cu sistem No Frost si functie de vacanta.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • No Frost
  • Eficienta energetica
  • Mod Vacanta
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica Beko B5RCNA365HXB ofera o capacitate de 316 litri si face parte din clasa de eficienta energetica D, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor consumul energetic anual este aproximat undeva la doar 198 kWh.

Datorita tehnologiei No Frost, depunerile de gheata nu se vor mai putea forma pe suprafata alimentelor si la nivelul peretilor interni ai aparatului. Mai mult decat atat, tehnologia AeroFlow distribuie uniform temperatura si reduce fluctuatiile de tmeperatura la toate nivelurile compartimentului de racire, prevenind producerea fenomenului de deshidratare a alimentelor proaspete.

Zona frigiderului ofera o capacitate de 210 litri si include patru rafturi din sticla securizata ce pot sustine si vase mai voluminoase, iar in partea de jos, beneficiaza de o ladita unde puteti depozita fructele si legumele in siguranta. Usa include si ea trei rafturi din plastic unde puteti adauga pachete de mici dimensiuni, recipiente, borcane, sticle si asa mai departe.

Zona congelatorului pune la dispozitie o capacitate de 106 litri si este prevazuta cu trei compartimente inchise ce va ofera posibilitatea de a depozita alimentele in functie de natura lor pentru a nu face schimb de mirosuri si arome intre ele. De asemenea, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 6 kg.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor depozitate, a fost integrat si sistemul de iluminare LED. De asemenea, combina include si functia Vacation Mode ceea ce face ca aparatul sa inregistreze un consum energetic foarte mic in perioada in care sunteti plecati in vacanta. Sistemul de alarma a usii deschise se activeaza in momentul in care nu ati inchis bine usa sau ati lasat-o deschisa prea mult timp, iar alimentele ar putea fi puse in pericol.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 66.3 cm adancime si 186.5 cm inaltime, avand o greutate de 69.3 kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Beko B5RCNA365HXB

Asadar, daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice eficiente si rezonabile ca pret, Beko B5RCNA365HXB ar putea fi o optiune de luat in calcul. Cumparatorii actuali sunt de parere ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata, aparatul fiind suficient de incapator, bine organizat si economic. Alimentele sunt pastrate foarte bine, iar design-ul produsului este unul atragator. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu