Frigider Side by side Candy CHSBSO 6174B Review si Pareri

0
(0)

Frigiderul Side by Side Candy CHSBSO 6174B este un aparat frigorific modern ce integreaza tehnologii de ultima generatie pentru a oferi performante pe masura. Daca este cea mai buna alternativa si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Candy CHSBSO 6174B

Citeste si alte pareri!

Frigider side by side Candy CHSBSO 6174B cu o organizare interioara buna, poate fi aparatul potrivit si nevoilor voastre. Prevazut cu functii moderne, acesta mentine alimentele in conditii optime.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Sistem No Frost
  • Spatios
CONS
  • Nu am identificat

Cu un aspect exterior elegant, frigiderul Side by Side Candy se integreaza armonios in orice bucatarie moderna. Cele doua usi mari ofera acces facil la compartimentele de racire si congelare. O capacitate totala de 532 de litri asigura suficient spatiu pentru a depozita o varietate de alimente, fara a compromite eficienta energetica.

Frigiderul Candy CHSBSO 6174B este clasificat in clasa energetica E, asigurand un consum anual redus de energie de doar 313 kWh. Sistemul No Frost elimina necesitatea de a dezgheta manual aparatul si asigura o distributie uniforma a temperaturii, mentinand prospetimea alimentelor pe termen lung si reducand astfel consumul de energie.

Capacitatea frigiderului de 347 de litri este structurata in mod inteligent, cu patru rafturi si doua compartimente pentru legume si fructe. Suportul pentru sticle si cele patru rafturi in usa permit o organizare eficienta si acces usor la diversele produse. Iluminarea cu LED contribuie la vizibilitatea clara a continutului frigiderului, facilitand identificarea rapida a alimentelor.

Cu o capacitate de congelare de 185 de litri, congelatorul ofera patru rafturi si doua compartimente inchise. Capacitatea de congelare de 10 kg in 24 de ore asigura pastrarea alimentelor la temperaturi optime. Astfel, frigiderul Side by Side Candy CHSBSO 6174B este alegerea ideala pentru cei care doresc sa pastreze o varietate de produse congelate.

Frigiderul dispune de o autonomie de 9 ore in cazul intreruperii curentului electric, oferind o perioada extinsa de protectie a alimentelor stocate. Acest aspect este esential pentru a asigura prospetimea alimentelor in situatii neasteptate.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul side by side Candy CHSBSO 6174B

Frigiderul Side by Side Candy CHSBSO 6174B reprezinta o combinatie perfecta intre design estetic, eficienta energetica si functionalitate inovatoare. Cu capacitatea sa generoasa, performanta eficienta si caracteristicile aditionale pentru confort, acesta devine un partener de incredere in mentinerea prospetimii si organizarii alimentelor. Cumparatorii actuali sunt multumiti de el si sustin ca este destul de incapator, bine organizat si foarte elegant. Alimentele sunt foarte bine pastrate si nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu