Frigider Side by side Heinner HSBS-H442NFXE++ Review si Pareri obiective

0
(0)

Frigiderul Side by Side Heinner HSBS-H442NFXE++ reprezinta o solutie avansata pentru necesitatile moderne de depozitare a alimentelor. Cu o capacitate impresionanta de 436 de litri si tehnologii inovatoare precum No Frost, Functie Smart si iluminare LED, acest electrocasnic se impune ca un partener eficient in mentinerea prospetimii si a sigurantei alimentelor.

9.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Heinner HSBS-H442NFXE++

Citeste si alte pareri!

Frigider side by side Heinner HSBS-H442NFXE++ cu o capacitate generoasa si functii inteligente la pret bun.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 9
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • No Frost
  • Super racire, super congelare
CONS
  • Nu am identificat

Cu o capacitate totala de 436 de litri, acest frigider Side by Side dispune de un compartiment frigorific de 291 de litri si un congelator de 151 de litri. Rafturile din sticla securizata asigura o organizare eficienta in compartimentul frigorific, iar cele doua lazi pentru legume permit o pastrare optima a produselor proaspete. Usa frigiderului este dotata cu patru suporturi din plastic, oferind spatiu suplimentar pentru sticle si recipiente.

In compartimentul congelator, cele patru rafturi si cele doua compartimente inchise permit o organizare practica a alimentelor congelate. Usa congelatorului dispune, de asemenea, de patru rafturi din plastic pentru stocarea eficienta a produselor.

Frigiderul Heinner HSBS-H442NFXE++ vine echipat cu o serie de functii avansate care imbunatatesc experienta utilizatorului. Functia Smart este una dintre acestea, permitand aparatului sa ajusteze temperatura din cele doua compartimente in mod automat, in functie de temperatura interioara si de cea ambianta. Aceasta nu doar optimizeaza conditiile de depozitare, ci contribuie si la eficienta energetica a aparatului.

Frigiderul dispune de o functie de racire rapida, utila atunci cand doriti sa scadeati rapid temperatura in interior pentru a pastra prospetimea alimentelor proaspat cumparate. Functia de congelare rapida este la fel de utila, asigurand pastrarea calitatii alimentelor congelate intr-un timp scurt.

Cu un consum energetic anual de 287 kWh si clasificare energetica E, frigiderul Heinner HSBS-H442NFXE++ se dovedeste a fi si o alegere eco-friendly. Alarma pentru usa deschisa reprezinta o masura de siguranta suplimentara, asigurandu-va ca usa este bine inchisa pentru a mentine temperatura interna optima.

Iluminarea LED aduce o vizibilitate sporita in interiorul frigiderului, facilitand gasirea rapida a alimentelor si reducand timpul petrecut cu usa deschisa. Cu un nivel de zgomot de doar 39 dB, acest frigider Side by Side nu doar impresioneaza prin performante, ci si prin discretia sa in functionare.

Dimensiunile acestuia sunt de 90.5 cm latime, 59.5 cm adancime si 177 cm inaltime, avand o greutate de 83 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul side by side Heinner HSBS-H442NFXE++

Frigiderul Side by Side Heinner HSBS-H442NFXE++ se remarca prin designul sau spatios, functiile avansate si eficienta energetica. Cu o capacitate generoasa si tehnologii inovatoare, acest aparat se pozitioneaza ca un partener de incredere in pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca este spatios, silentios si isi face treaba excelent. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu