Frigider Side by side Heinner HSBS-441NFBKF+ Review si Pareri pertinente

0
(0)

Heinner HSBS-441NFBKF+ este un side by side care se remarca prin tehnologii moderne, dar si un mod eficient de organizare, unde vor fi depozitate in siguranta alimentele voastre. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Heinner HSBS-441NFBKF+

Citeste si alte pareri!

Frigiderul Side by side Heinner HSBS-441NFBKF+ pune la dispozitia utilizatorului o gama variata de functii inteligente si o compartimentare eficienta pentru nevoi diverse. Astfel, alimentele pot fi pastrate in cele mai bune conditii, fara niciun risc.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizat
  • Full No Frost
  • Mod vacanta
  • Congelare rapida
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Heinner HSBS-441NFBKF+ impresioneaza din prima clipa cu un design elegant si modern, punand accent pe liniile curate si materialele de inalta calitate. Cu o capacitate totala de 441 de litri, acest frigider ofera spatiu generos pentru stocarea alimentelor si bauturilor, satisfacand nevoile familiilor numeroase sau a celor pasionati de gatit.

Unul dintre aspectele cheie ale acestui model este tehnologia Full No Frost, care elimina eficient gheata si inghetul din interiorul frigiderului si congelatorului, mentinand o temperatura constanta si o umiditate optima pentru alimente proaspete. Compresorul Inverter adauga un plus de eficienta energetica, regland automat viteza de functionare in functie de cerintele momentului.

Heinner HSBS-441NFBKF+ integreaza o functie Smart, permitand controlul si monitorizarea frigiderului de la distanta prin intermediul unei aplicatii dedicate. Aceasta caracteristica adauga un nivel de convenienta si control personalizat asupra mediului frigorific. Cu o clasa energetica F si un consum anual de doar 360 kWh, acest frigider este o alegere eco-friendly si economica.

Frigiderul dispune de diverse functii menite sa faciliteze viata de zi cu zi. Modul vacanta permite economisirea energiei atunci cand nu sunteti acasa, in timp ce functia de congelare rapida asigura pastrarea calitatilor alimentelor proaspete. Zona de frigider ofera o capacitate de 266 litri, inclusiv patru rafturi din sticla securizata, compartiment pentru fructe si legume si o usa cu trei suporturi din plastic pentru organizarea optima a produselor.

Zona de congelator dispune de o capacitate de 175 de litri, impartita in patru compartimente, facilitand organizarea si accesul la alimentele congelate. Usa congelatorului vine cu patru suporturi din plastic, oferind spatiu suplimentar pentru depozitarea articolelor mici sau a celor de uz frecvent.

Dimensiunile totale ale aparatului sunt de 83.2 cm latime, 62.3 cm adancime si 178 cm inaltime, avand o greutate de 78 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre side by side Heinner HSBS-441NFBKF+

Heinner HSBS-441NFBKF+ reprezinta un frigider Side-by-Side care imbina performanta tehnologica de varf cu un design elegant si functionalitati intuitive. Cu o capacitate generoasa, eficienta energetica ridicata si functii inovatoare, acesta aduce un plus de confort in viata de zi cu zi, contribuind la mentinerea alimentelor proaspete si la reducerea impactului asupra mediului. Clientii sunt multumiti de performantele acestuia si il recomanda mai departe. Au declarat ca este bine organizat, suficient de incapator, reusind sa mentina alimentele in conditii optime. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu