Lada frigorifica Beko HSA29540N Review si Recomandari

0
(0)

Lada frigorifica Beko HSA29540N este un aparat care ofera spatiu generos de congelare a alimentelor, pentru a ramane proraspete un timp indelungat. Poate face fata oricaror conditii, dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

9.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Beko HSA29540N

Citeste si alte pareri!

Lada frigorifica Beko HSA29540N cu functia Fast Freezing, termostat reglabil si yala pentru securizarea alimentelor.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Functie Fast Freezing
  • Economica
  • Autonomie mare
CONS
  • Nu am identificat

Lada frigorifica Beko HSA29540N prezinta o capacitate de 284 litri si este echipata cu trei cosuri metalice unde puteti depozita pachete mai mici. Atunci cand nu va sunt necesare, le puteti detasa. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 13 kg.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE. Astfel, inregistreaza anual doar 237 kWh.

Pentru un bun control asupra conditiilor de depozitare a alimentelor, lada include termsotat reglabil. Totodata, aceasta beneficiaza de certificare TUV, ce confirma faptul ca respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.  Mai mult decat atat, este construita din materiale neinflamabile, ce asigura o siguranta mai buna in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Izolatia densa permite o functionare optima si un consum redus de energie.

Cu functia de congelare rapida puteti ingheta foarte rapid alimentele proaspete. In plus, acestea vor fi pastrate in siguranta datorita yalei din dotare ce va permite sa incuiata lada. Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, a fost implementat si sistemul de iluminare.

Mai mult decat atat, se poate lauda si cu o autonomie foarte buna care ajunge la 45 de ore. Astfel, in tot acest timp, in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 38 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 129 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre lada frigorifica Beko HSA29540N

Prin urmare, Beko HSA29540N este o lada frigorifica spatioasa si eficienta care poate oferi conditiile optime de care alimentele au nevoie pentru mentinerea prospetimii. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acest aparat frigorific isi face treaba si confirma ca se descurca excelent. De asemenea, sustin ca este foarte spatioasa, economica si silentioasa, exact ceea ce cautau. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu