Combina frigorifica Heinner HC-V270SWDF+ cu dozator de apa | Review detaliat

0
(0)

Heinner HC-V270SWDF+ este un model de combina frigorifica foarte bine organizata, dotata cu functii utile, capabila sa asigure conditiile optime pentru alimentele depozitate in interiorul sau. Daca este cea mai buna solutie si pentru nevoile voastre, ramane sa dsecoperiti in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Heinner HC-V270SWDF+

Citeste si alte pareri!
Combina frigorifica Heinner HC-V270SWDF+

Combina frigorifica Heinner HC-V270SWDF+ prevazuta cu dozator de apa si functii utile pentru control precis al temperaturii oferite alimentelor depozitate.


Raport calitate-pret 9
Compartimentare si organizare 10
Functii si sisteme 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Foarte bine organizata
  • Dozator de apa
  • Termostat reglabil
  • Manere integrate
  • Usi reversibile
  • Silentioasa
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica Heinner HC-V270SWDF+ este prevazuta cu o capacitate totala de 268 de litri, suficient de mare pentru depozitarea unei cantitati generoase de mancare. Conform noilor etichete adoptate la nivel de UE, modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica F, asigurand un consum energetic mic. Pentru o orientare cat mai buna din aceasta perspectiva, producatorii ofera si niste estimari, conform carora consumul energetic anual este estimat la 277 kWh.

Aparatul este prevazut cu termostat reglabil, ce permite regalrea temepraturii atat de la nivelul frigiderului, cat si de la nivelul de racire, iar panoul de control mecanic ofera si posibilitatea de a alege modul de functionare dorit. O functie extrem de utila si interesanta esste cea de congelare rapida care permite congelarea intr-un timp foarte scurt a alimentelor recent achizitionate.

Heinner HC-V270SWDF+ reviewZona frigiderului este organizata cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata, foarte rezistenta, ce pot sustine si vase mai voluminoase, iar in parte de jos, dispune de sertar special pentru fructe si legume. Usa frigiderului dispune de suport pentru oua, dar si de doua rafturi, unde puteti depozita pachete mai mici, borcane, sticle si asa mai departe, Tot aici puteti gasi si dozator de apa, pe care il veti alimenta din interior, avand integrat in usa frigiderului un rezervor, astfel ca indiferent de sezon va puteti bucura de apa rece si proaspata.

Zona congelatorului prezinta trei rafturi spatioasa tip ladita, ce permit depozitarea alimentelor in functie de natura lor, prevenind si acest fel schimbul de mirosuri si arome intre ele. Capacitata de congelare in decursul a 24 de ore este de 3.9 kg.

Totodata, pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, frigiderul a fost dotat cu sistem de iluminare LED. In acelasi timp, ofera un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Un alt aspect de apreciat este design-ul elegant al produsului ce il face usor de integrat in orice bucatarie. Prezinta o carcasa argintie, cu usi dotate cu manere integrate, iar pentru ca sunt reversibile, le puteti monta pe ce parte doriti. Dimensiunile totale ale produsului sunt de 54 cm latime, 59.5 cm adancime si 170 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Asadar, combina frigorifica Heinner HC-V270SWDF+ poate fi o alternativa de luat in considerare, bine organizata si spatioasa ce vine la pachet cu un pret rezonabil. Cumparatorii s-au aratat incantati de ea sustinand ca functioneaza excelent, este destul de spatioasa pentru nevoile lor si raceste foarte bine atat la nivelul frigiderului, cat si la nivelul congelatorului. De asemenea, confirma faptul ca este silentioasa, iar faptul ca dispune de dozator de apa pentru ei a fost un plus important. Totodata, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu