Lada frigorifica Beko HSA37540N Review si Recomandari

0
(0)

Beko HSA37540N este o lada frigorifica spatioasa in care puteti depozita o cantitate generoasa de alimente. Dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta toate informatiile necesare pentru o decizie corecta.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko HSA37540N

Citeste si alte pareri!

Lada frigorifica Beko HSA37540N cu o capacitate generoasa si autonomie impresionanta de 45 de ore pentru siguranta produselor si in cazul penelor de curent.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate generoasa
  • Autonomie foarte mare
  • Eficienta energetica
  • Functie Fast Freezing
CONS
  • Nu am identificat

Lada frigorifica Beko HSA37540N este prevazuta cu o capacitate generoasa de 350 de litri si este prevazuta cu patru cosuri metalice unde puteti depozita pachetele mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Atunci cand nu va sunt necesare, puteti sa le detasati usor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15.8 kg.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E. Astfel, anual inregistreaza un consum de doar 247 kWh.

In partea dreapta jos, regasim un termostat ce va permite sa reglati usor temperatura din interiorul aparatului. In plus, cu functia de congelare rapida puteti ingheta rapid alimentele recent cumparate.

Lada este fabricata din materiale neinflamabile oferind siguranta excelenta si protectie impotriva factorilor de mediu. Aceasta beneficiaza si de yala ce va permite sa incuiati lada.

In acelasi timp, include si sistem de iluminare interioara pentru a avea o mai buna vizibilitate asupra continutului. Datorita izolatiei dense de care beneficiaza, se asigura o eficienta mai mare, dar si un consum energetic mai mic. Temperatura din interiorul aparatului este paastrata la un nivel constant pentru a va putea bucura de alimente proaspete mai mult timp.

Un alt avantaj pe care il ofera se refera la autonomia generoasa, care ajunge la 45 de ore. Astfel, atunci cand apar pene de curent, in tot acest interval de timp alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 155.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre lada frigorifica Beko HSA37540N

Beko HSA37540N este o varianta incapatoare si eficienta care a primit un feedback foarte bun din partea actualilor cumparatori. Acestia declara ca a fost de departe o alegere foarte buna pentru ceea ce aveau nevoie, modelul in discutie oferind o capacitate generoasa si un mod de functionare economic si silentios. Mai mult decat atat, au fost impresioanti si de autonomia mare. Raceste rapid alimentele si le mentine proaspete mult timp. O recomanda mai departe cu incredere si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu