Side By Side Samsung RS68A8531B1/EF Review si Pareri utile

0
(0)

Samsung RS68A8531B1/EF este un aparat frigorific side by side ce ofera un spatiu de stocare generos si performante excelente. Este o varianta foarte buna in care puteti depozita o cantitate generoasa de alimente in cele mai bune conditii, insa mai multe detalii utile vom discuta imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Samsung RS68A8531B1/EF

Citeste si alte pareri!

Side by Side Samsung RS68A8531B1/EF cu o capacitate generoasa si functii moderne pentru performante superioare.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Full No Frost
  • Functie Vacanta
  • Functie racire rapida, congelare rapida
  • Eficienta energetica
CONS
  • Nu am identificat

Side by side-ul Samsung RS68A8531B1/EF este prevazut cu o capacitate totala de 634 litri si face parte din clasa de eficienta energeticca E, conform noilor etichete adoptate la nivel de UE, inregistrand anual aproximativ 351 kWh.

Acesta are la baza tehnologia Originala Space Max ce utilizeaza o izolatie speciala de inalta eficienta ce permite peretilor sa fie mai subtiri fara a afecta performantele energetice. Utilizand tehnologia Twin Cooling, puteti comuta intre cinci moduri. Astfel, puteti converti congelatorul in frigider pentru a stoca mai multe alimente proaspete, puteti opri frigiderul sau congelatorul pentru a economisi energie.

Compresorul Digital Inverter regleaza automat viteza, asigura un mod de operare mai silentios, inregistrand cel mult 37 dB, dar si un consum energetic mai mic.

De asemenea, functia Power Cool raceste rapid alimentele si bauturile, iar functia Power Freeze congeleaza rapid alimentele sau produce gheata pentru bautura preferata.

Zona frigiderului ofera o capacitate de 409 litri si dispune de patru rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot sustine vase voluminoase, iar in partea de jos dispune de lada pentru vegetale. La nivelul usii, regasim cinci rafturi din plastic unde puteti depozita borcane, sticle, recipiente mici si asa mai departe.

Congelatorul ofera o capacitate de 225 litri si include patru rafturi si doua compartimente inchise. De asemenea, dispune si de doua rafturi la nivelul usii. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15 ore.

Cu functia de vacanta, aparatul va inregistra un consum energetic mic. Sistemul de alarma usa deschisa va se va activa atunci cand usa este lasata prea mult deschisa sau nu ati inchis-o corespunzator. Tehnologia Full No Frost previne formarea ghetii pe peretii aparatului si pe suprafata alimentelor.

Mai mult decat atat, este dotat si cu dozator de gheata care va va permite sa va bucurati de cuburi de gheata pentru bautura preferata oricand doriti.

Autonomia aparatului frigorific este de 5 ore, astfel ca in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina singuranta. In plus, asigura un mod de functionare silentios inregistrand maxim 36 dB.

Dimensiunile side by side-ului sunt de 91.2 cm latime, 71.6 cm adancime si 178 cm inaltime, avand o greutate de 113 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre side by side Samsung RS68A8531B1/EF

Asadar, Samsung RS68A8531B1/EF este un side by side bine organizat si eficient ce beneficiaza o serie de functii moderne. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si confirma ca functioneaza excelent. Este foarte spatioasa, interiorul bine gandit, iar functiile din dotare sunt foarte utile. In plus, apreciaza si design-ul elegant, integrandu-se usor in orice bucatarie moderna. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu