Combina frigorifica Arctic AK60366M40NF Review si Recomandari

Arctic AK60366M40NF este o combina frigorifica acccesibila ca pret ce ofera o capacitate destul de mare si o buna organizare a alimentelor. Daca este o alternativa inspirata pentru nevoile sale ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Arctic AK60366M40NF

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Arctic AK60366M40NF cu sistem No Frost si organizare excelenta la pret avantajos.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Consum 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologie No Frost
  • Bine organizata
  • Autonomie mare
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica Arctic AK60366M40NF ofera o capacitate totala de 324 litri si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 249 kWh.

Frigiderul prezinta o capacitate de 215 litri si include trei rafturi din sticla securizata foarte rezistente ce pot sustine si articole mai voluminoase, iar in partea de jos, beneficiaza de o lada pentru fructe si legume. Usa include si ea trei rafturi din plastic unde puteti depozita pachete mai mici, borcane, sticle si asa mai departe.

Congelatorul detine o capacitate de 109 litri si pune la dispozitie trei ladite inchise unde puteti depozita alimentele in functie de natura lor, fara a face schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 6 kg.

De asemenea, combina Arctic AK60366M40NF este prevazuta cu sistem de racire No Frost, ceea ce impiedica formarea ghetii pe peretii interiori ai aparatului si pe suprafata alimentelor.

Tehnologia Air Flow Dual Tech care are la baza curenet de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuie uniform temperatura si umiditatea in cele doua compartimente impiedicand amestecul de arome, dar si deshidratarea alimentelor.

Pentru o vizibilitate buna asupra continutului a fost integrat si sistemul de iluminare LED care asigura un consum energetic de 7 ori mai mic. Totodata, termostatul reglabil va permite sa ajustati temperatura din interiorul aparatului. In plus, combina include usi  reversibile pe care le puteti monta pe ce parte doriti sau va impune spatiul.

Autonomia este si ea una foarte generoasa de 33 de ore, timp in care, in cazul unei pene de curent alimentele se vor pastra in deplina siguranta. Mai mult decat atat, ofera un mod de operare silentios inregistrand cel mult 38 dB.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 67 cm adancime si 185.2 cm inaltime, avand o greutate de 70 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Arctic AK60366M40NF

Asadar, Arctic AK60366M40NF este un model de combina frigorifica foarte accesibila ca pret si eficienta ce asigura o buna racire alimentelor pentru mentinerea prospetimii timp indelungat. Clinetii sunt foarte multumiti de ea si confirma ca isi face treaba excelent. De asemenea, sustin ca este bine organizata, silentioasa si economica, exact ceea ce cautau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Lasă un comentariu