Combina frigorifica Beko RCSA406K40DXBN Review si Pareri pertinente

0
(0)

Combina frigorifica Beko RCSA406K40DXBN reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un electrocasnic eficient si economic. Cu o capacitate generoasa de 386 de litri, aceasta ofera spatiu suficient pentru depozitarea alimentelor si a congelatelor, in timp ce caracteristicile sale inovatoare aduc un plus de comoditate in bucataria oricarui consumator.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Beko RCSA406K40DXBN

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Beko RCSA406K40DXBN pune la dispozitie un interior foarte bine organizat, dozator de apa mereu proaspata si termostat reglabil.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizat
  • Economic
  • Silentios
CONS
  • Lipsa sistem No Frost

Unul dintre aspectele remarcabile ale combinei frigorifice Beko RCSA406K40DXBN este eficienta sa energetica de clasa E, cu un consum anual redus de doar 254 kWh. Aceasta nu numai ca protejeaza mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de carbon, dar si economiseste resursele financiare ale utilizatorilor pe termen lung.

Cu o autonomie impresionanta de 33 de ore in caz de intrerupere a curentului electric, combina Beko ofera siguranta sporita pentru alimente, mentinandu-le in conditii optime de temperatura pentru o perioada extinsa de timp.

Usile reversibile ale combinei frigorifice permit utilizatorilor sa adapteze electrocasnicul in functie de designul bucatariei lor. Astfel, pot alege deschiderea usilor pe stanga sau pe dreapta in functie de preferinte sau de dispunerea mobilierului din incapere.

Termostatul reglabil ofera posibilitatea de a ajusta temperatura in functie de necesitati, asigurand astfel mentinerea unei temperaturi constante in interior. Dozatorul de apa incorporat este o facilitate practica pentru a satisface rapid setea, fara a deschide usile combinei.

Frigiderul cu o capacitate de 266 de litri dispune de 5 rafturi din sticla securizata, asigurand o organizare eficienta a alimentelor. Lada pentru legume ofera un mediu optim pentru pastrarea acestora, mentinandu-le proaspete si hranitoare. Cele 5 setari pe usa aduc o versatilitate suplimentara, permitand utilizatorilor sa ajusteze spatiul de depozitare in functie de dimensiunea si forma obiectelor.

Congelatorul de 120 de litri dispune de 3 compartimente inchise, oferind suficient spatiu pentru congelarea diverselor produse. Cu o capacitate de congelare de 6 kg, acesta se dovedeste a fi un partener de incredere in pastrarea alimentelor pe termen lung.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 67 cm adancime si 202.5 cm inaltime.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Beko RCSA406K40DXBN

Combina frigorifica Beko RCSA406K40DXBN este o alegere echilibrata intre eficienta energetica, functionalitate si design flexibil. Cu caracteristici precum termostatul reglabil, dozatorul de apa si organizarea eficienta a spatiului, acest model demonstreaza angajamentul Beko in oferirea de solutii inovatoare pentru nevoile utilizatorilor moderni. Cumparatorii sunt multumiti de aceasta combina si sustin ca mentine foarte bine alimentele depozitate in interior, este bine organizata, silentioasa si economica. Dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu