Congelator Beko B5RFNE314XB Review si Pareri pertinente

0
(0)

Beko B5RFNE314XB  este model care se evidentiaza prin performanta si eficienta ce ofera o capacitate generoasa de 286 de litri si numeroase caracteristici inovatoare. Congelatoarele au devenit aparate esentiale in gospodarii, asigurand pastrarea alimentelor in conditii optime pentru o perioada mai lunga de timp.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko B5RFNE314XB

Citeste si alte pareri!

Congelator Beko B5RFNE314XB cu No Frost si capacitate generoasa, excelent pentru depozitarea unei cantitati generoase de alimente.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate generoasa
  • No Frost
  • Zgomot redus
CONS
  • Nu am identificat

Cu o capacitate suficient de mare de 286 de litri, Beko B5RFNE314XB ofera spatiu generos pentru stocarea alimentelor, facilitand organizarea acestora datorita celor 8 sertare disponibile. Compartimentul Big Box adauga versatilitate, permitand depozitarea articolelor voluminoase, precum pui intreg sau torturi.

Cu o clasa energetica F, congelatorul Beko demonstreaza un consum anual redus de doar 250 kW, asigurand economii semnificative la facturile de energie. Acest aspect face aparatul in discutie o alegere ecologica, contribuind la reducerea amprentei de carbon a gospodariei.

Cu o capacitate de congelare de 14.9 kg/24h, congelatorul se dovedeste eficient in pastrarea alimentelor la temperaturi optime. Autonomia de 9 ore asigura pastrarea continutului congelatorului in conditii sigure in cazul unei intreruperi a alimentarii cu curent electric. Mai  mult decat atat, sistemul No Frost previne formarea ghetii in interiorul aparatului facandu-l astfel mai usor de intretinut.

In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta nu depaseste 38 dB, ceea ce face ca Beko B5RFNE314XB sa ofere un mediu linistit in locuinta, fara a deranja activitatile zilnice. Aceasta caracteristica este esentiala, mai ales in spatiile comune ale locuintei.

Congelatorul integreaza un compresor Pro Smart Inverter, asigurand o performanta optima si o durata de viata extinsa a echipamentului. Aceasta tehnologie contribuie, de asemenea, la reducerea consumului de energie si la mentinerea temperaturilor constante in interiorul congelatorului.

Dimensiunile congelatorului sunt de 59.7 cm latime, 70.9 cm adancime si 186.5 cm inaltime, avand o greutate de 68 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre congelatorul Beko B5RFNE314XB

Beko B5RFNE314XB se remarca prin capacitatea sa generoasa, eficienta energetica si caracteristicile inovatoare, ceea ce il face o alegere excelenta pentru familiile care cauta un congelator fiabil si performant. Cu un design elegant si functii adaptate nevoilor moderne, acest model isi gaseste locul in inima oricarei bucatarii, asigurand pastrarea alimentelor proaspete pentru o perioada indelungata. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de aparat si confirma ca este un produs de incredere care isi face treaba excelent. Este spatios si bine organizat, congeleaza eficient alimentele si presupune un consum redus. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu