Vitrina de vinuri Candy CWC 154 EEL Review si Pareri pertinente

Candy CWC 154 EEL este o vitrina frigorifica unde puteti depozita pana la 42 de sticle de vin in cele mai bune conditii. Este o solutie practica pentru iubitorii de vin bun.

9.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Candy CWC 154 EEL

Citeste si alte pareri!

Vitrna de vinuri Candy CWC 154 EEL spatioasa si bine organizata ofera cele mai bune conditii de depozitare bauturii preferate.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • Silentioasa
  • Design elegant
CONS
  • Nu am identificat

Interiorul vitrinei Candy este prevazut cu sapte rafturi unde puteti depozita pana la 42 de sticle. Prezinta sistem de iluminare LED in interior pentru o vizibilitate mai buna. Usa din sticla va ajuta sa verificati produsele fara sa mai fie nevoie sa o deschideti.

Rafturile din interiorul aparatului sunt realizate din bambus flexibil, ecologic, un material puternic si usor de curatat. Acestea va permit sa depozitati sticle de orice forma sau marime.

Datorita compresorului de foarte buna calitate cu care vitrina a fost prevazuta, vibratiile ajng la un nivel minim, iar combinate cu zgomotul redus, asigura conditiile perfecte de functionare.

Prin intermediul panoului electronic, puteti controla foarte usor si intuitiv aparatul frigorific. Rasturnati sau opriti coolerul cu o simpla atingere, selectati programele potrivite pentr vinuri albe, vinuri orisi si vinuri spumante ori pentru a stoca o combinatie de tipuri de vin. In plus, daca doriti puteti seta temperatura si manual, intre 7 si 18 grade Celsius.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A, asigurand un consum energetic scazut. In plus, in timpul functionarii inregistreaza maxim 39 dB.

Dimensiunile vitrinei sunt de 84.5 cm inaltime, 53.5 cm latime si 49 cm adancime, avand o greutate de 28 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre vitrina de vinuri Candy CWC 154 EEL

Asadar, pentru iubitorii de vinuri, vitrina Candy CWC 154 EEL ar putea fi un aparat indispensabil. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine, raceste eficient, este foarte spatioasa si arata minunat. Sunt de parere ca au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Lasă un comentariu