Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART98101 Review si Recomandari

0
(0)

Whirlpool ART98101 este o combina frigorifica incorporabila excelenta pentru acele bucatarii unde se doreste obtinerea unui aspect unitar. Dar pentru inceput, va propunem sa cunoasteti indeaproape produsul pentru a afla mai multe informatii utile astfel incat sa puteti verifica daca este ceea ce aveti  nevoie.

9.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Whirlpool ART98101

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Whirlpool ART98101 cu al 6-lea simt pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp.


Raport calitate-pret 9
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizata
  • Tehnologie al 6-lea simt
  • Functie Fast Freeze
CONS
  • Nu am identificat

Combina frigorifica Whirlpool ART98101 ofera o capacitate totala de 306 litri si face parte din clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand un consum energetic redus.

Gratie tehnologiei al 6-lea simt, aceasta ofera un control precis si constant al temperaturii. Functia Fast freeze congeleaza rapid alimentele.

Frigiderul ofera o capacitate de 227 litri si este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata ce pot sustine si articole mai voluminoase, respectiv un sertar pentru depozitarea fructelor si legumelor. Usa include patru rafturi din plastic unde puteti aseza oua, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelator prezinta o capacitate de 79 de litri si este prevazut cu trei compartimente unde puteti adauga produsele separat, in functie de natura lor. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 3.5 kg.

Un alt avantaj se refera la zgomotul redus pe care il inregistreaza, acesta nedepasind 35 dB. In plus, ofera o autonomie generoasa de 19 ore, timp in care in cazul unei pene de curent, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Dimensiunile acestei combine sunt de 54 cm latime, 54.5 cmadancime si 193.5 cm inaltime, alaturi de o greutate de 55.2 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Whirlpool ART98101

Prin urmare, Whirlpool ART98101 este o combina frigorifica incoporabila ce asigura o buna racire, respectiv congelare, pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasat isi face treaba si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata. Este destul de spatioasa, silentioasa si bine organizata, exact ceea ce cautau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu