Side by Side STARCREST SSBS-400IX Review si Pareri

In lumea electrocasnicelor, eficienta energetica si confortul reprezinta aspecte deosebit de importante pentru utilizatori. Unul dintre electrocasnicele care indeplineste aceste cerinte este frigiderul side by side STARCREST SSBS-400IX. Cu o capacitate generoasa de 400 de litri si numeroase functii de ultima generatie, acest aparat de racire ofera o experienta excelenta in pastrarea alimentelor in conditii optime de prospetime.

9.3 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: STARCREST SSBS-400IX

Citeste si alte pareri!

Side by side STARCREST SSBS-400IX cu o organizare interioara foarte buna si functii moderne pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 9
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizat
  • Tehnologie No Frost
  • Design placut
CONS
  • Nu am identificat

Eficienta energetica: Noul sistem de etichetare energetica incadreaza STARCREST SSBS-400IX in clasa F, in contextul noilor standarde. Cu toate acestea, este important de mentionat ca, in ciuda etichetei energetice, acest aparat pastreaza un nivel redus de consum de energie, datorita tehnologiei sale avansate.

Design sofisticat: Frigiderul side by side impresioneaza cu un exterior din inox anti-amprenta, care nu numai ca arata bine, dar si este usor de curatat si mentinut in stare perfecta. Display-ul exterior este intuitiv si permite accesul rapid la setarile aparatului, inclusiv controlul temperaturii in frigider si congelator.

Spatiu interior bine organizat: Cu o capacitate de 232 de litri in compartimentul frigiderului, veti avea suficient loc pentru a stoca toate alimentele proaspete de zi cu zi. Acesta dispune de 4 rafturi din sticla securizata, un compartiment dedicat fructelor si legumelor, precum si un spatiu special pentru lactate. Usa are trei rafturi din plastic pentru a stoca sticle si recipiente mai mici.

Capacitate generoasa de congelare: Compartimentul de congelare are o capacitate de 168 de litri si este impartit in patru compartimente, permitand organizarea eficienta a alimentelor congelate. Cu o capacitate de congelare de 10 kg in 24 de ore, veti putea sa gestionati cu usurinta stocurile de alimente congelate pentru intreaga familie.

Tehnologie No Frost: STARCREST SSBS-400IX este echipat cu tehnologia No Frost, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la formarea de gheata in interiorul aparatului. Aceasta tehnologie mentine o temperatura uniforma si evita acumularea de gheata, astfel incat alimentele sa ramana proaspete si gustoase.

Autonomie in caz de intrerupere a curentului: O caracteristica utila a acestui frigider este capacitatea sa de a mentine alimentele reci timp de pana la 8 ore in caz de intrerupere a curentului electric, ceea ce va ofera linistea ca alimentele dvs. vor ramane in siguranta in timpul unei pene de curent.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 83.6 cm latime, 61 cm adancime si 171.2 cm inaltime, avand o greutate de 77 de kg.

Descopera oferta de azi!

Concluzii si Pareri despre frigiderul cu doua usi STARCREST SSBS-400IX

In concluzie, STARCREST SSBS-400IX este un frigider side by side care imbina performanta energetica cu un design elegant si functionalitati avansate. Cu o capacitate generoasa, tehnologie No Frost si capacitate de congelare excelenta, acest aparat este o alegere excelenta pentru familiile care cauta un frigider de incredere pentru a-si pastra alimentele in conditii ideale. Cumparatorii actuali s-au declarat multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca aparatul raceste si ingheata eficient, este foarte bine organizat si suficient de spatios pentru nevoile sale. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Lasă un comentariu