Combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF Review si Pareri obiective

0
(0)

Intr-o lume a tehnologiei avansate, aparatura electrocasnica joaca un rol crucial in facilitarea vietii noastre de zi cu zi. Combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF este un exemplu perfect al inovatiei tehnologice aplicate in domeniul frigiderelor. Cu o capacitate impresionanta de 340 de litri, aceasta combina frigorifica ofera o gama larga de caracteristici care promit sa transforme modul in care pastram si mentinem alimentele proaspete.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Samsung RB34T671ESA/EF

Citeste si alte pareri!

Combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF cu o capacitate genroasa si functii moderne pentru performante ridicate.


Raport calitate-pret 10
Functii si Tehnologii 10
Consum 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • No Frost
  • Inghetare rapida, Racire rapida
CONS
  • Nu am identificat

Una dintre caracteristicile-cheie care atrage atentia asupra acestui model Samsung este eficienta sa energetica. Cu un consum energetic anual de doar 254 kWh, combina frigorifica RB34T671ESA/EF se incadreaza intr-o clasa superioara de eficienta energetica, ceea ce nu doar reduce costurile lunare, ci si contribuie la protejarea mediului inconjurator prin consumul redus de resurse.

Cu o capacitate totala de 340 de litri, acest model ofera un spatiu generos pentru a stoca alimentele si bauturile. Frigiderul are o capacitate de 228 de litri, asigurand suficient spatiu pentru produsele proaspete si refrigerate. Congelatorul, cu o capacitate de 112 litri, ofera spatiu suficient pentru alimentele congelate sau pentru pastrarea ghetii.

Pentru o organizare eficienta, frigiderul dispune de 4 rafturi din sticla securizata, ceea ce nu doar asigura durabilitatea, dar permite si o vizibilitate clara asupra continutului. In plus, exista o lada speciala destinata pastrarii fructelor si legumelor, mentinandu-le proaspete pentru o perioada mai lunga de timp.

Descopera oferta de azi!

Usa frigiderului are trei suporturi din plastic, oferind suficient spatiu pentru a stoca sticle, recipiente si alte articole mici. Aceasta caracteristica inteligenta maximizeaza utilizarea spatiului disponibil si face accesul la diverse produse mult mai convenabil.

Congelatorul acestui model Samsung dispune de trei compartimente inchise, permitand organizarea si stocarea eficienta a alimentelor congelate. Capacitatea de congelare de 13 kg in 24 de ore il face potrivit pentru necesitatile de stocare a alimentelor congelate sau a ghetii, in special in timpul verii sau la evenimente.

Alte caracteristici precum alarma de usa deschisa, functia de congelare rapida si cea de racire rapida adauga o dimensiune suplimentara de functionalitate. Aceste caracteristici nu doar protejeaza calitatea alimentelor, dar si economisesc timp pretios atunci cand este nevoie sa raciti sau congelati rapid cantitati mai mari de alimente.

Iluminarea interioara eficienta face ca vizualizarea continutului sa fie mult mai usoara, indiferent de momentul zilei. Aceasta caracteristica nu doar adauga un aspect estetic, dar si creste practicitatea utilizarii frigiderului, permitandu-va sa gasiti rapid ceea ce cautati.

In plus, se bucura si de o autonomie foarte buna, care ajunge la 18 ore. Cu alte cuvinte, in cazul in care apare o pana de curent, in acest interval de timp, alimentele vor continua sa fie in siguranta.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 65.8 cm adancime si 185 cm inaltime, avand o greutate de 66 de kg.

Verifica si alta oferta!

Concluzii si Pareri despre combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF

In concluzie, combina frigorifica Samsung RB34T671ESA/EF este o alegere excelenta pentru cei care cauta un aparat electrocasnic de calitate, eficient din punct de vedere energetic si dotat cu caracteristici avansate pentru pastrarea si organizarea alimentelor. Cu o capacitate generoasa, caracteristici inteligente si eficienta energetica remarcabila, acest model se integreaza perfect intr-un stil de viata modern si ofera confortul si functionalitatea pe care le cautati intr-un aparat frigorific. Cumparatorii actuali s-au aratat foarte multumiti de alegerea facuta si confirma faptul ca aparatul in discutie functioneaza excelent, timp in care estebine organizat, silentios si usor de integrat in orice decor. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu